Cursuslocatie:
Daam Fockemalaan 22
3818 KG Amersfoort

Blog

Contact:
Post- en bezoekadres:
Klooster Onze Lieve Vrouw Ter Eem
Daam Fockemalaan 22
(brievenbus 24)
3818 KG Amersfoort
Tel: 033 - 208 7878
info@restauratiecentrum.nl

Algemene voorwaarden

NRC studieboeken nu ook gratis digitaal in te zien

Even bekijken hoe een schuifraamkozijn met vast kalf precies in elkaar zit? Of nazoeken hoe je lood aanbrengt bij een kraallatverbinding? De studieboeken van het NRC bieden altijd uitkomst. Ze zijn vanaf nu ook digitaal te raadplegen!

Het NRC beschikt als kennis- en cursusinstelling over een schat aan informatie. Omdat kennisdeling en kwaliteitsbevordering kernwaarden zijn van het NRC, is besloten om de studieboeken laagdrempelig te ontsluiten. Voortaan zijn vrijwel alle NRC-boeken gratis digitaal in te zien via de BOEKENPAGINA van onze website. Klik op de knop INZIEN bij de gedigitaliseerde boeken om ze te bekijken. 

Met behulp van een zoekfunctie kun je nu razendsnel speuren naar tips en uitleg voor alle mogelijke bouwkundige problemen, die zich bij de uitvoering van restauratiewerk kunnen voordoen. Natuurlijk blijven de boeken te koop, want de naslagwerken van het NRC mogen natuurlijk niet ontbreken in de boekenkast van de bouwkundige erfgoedprofessional.


Afbeelding (screenshot): Blader gemakkelijk digitaal door bijvoorbeeld het boek Lood, zink en koper. Dit is ook mogelijk op je smartphone.